Villkor för nyhetsbrev

Vad ges det samtycke till?

Genom att samtycka till att ta emot nyhetsbrev godkänner du elektronisk direktmarknadsföring och kan i framtiden få nyheter och information om thansens produktsortiment, inklusive erbjudanden, tävlingar och evenemang via e-post, sms, meddelanden samt riktad marknadsföring på webben och sociala medier (Facebook, Instagram och Google). Du kommer endast att få förfrågningar från thansen, men detta kan innehålla information om produkter från våra partners som du kan köpa från oss.

 

Medlemsfördelar och villkor

Förutom att vara först i kön för att få nyheter och information från thansen kommer alla som har gett sitt samtycke automatiskt att delta i en utlottning av tre presentkort på 500 kr vardera som kan användas i en thansen-butik efter eget val. När vinnarna lottas ut använder vi teknik/mjukvara för att fatta automatiska beslut, och inga människor är inblandade i själva dragningen. Om du inte vill delta, vänligen kontakta oss på nedanstående adress. Observera att du måste vara minst 15 år gammal för att få nyheter och information från oss och för att delta i tävlingar. Thansen har rätt att ändra villkoren för medlemskap med en månads varsel. Ändringarna kommer att skickas till den e-postadress som du angav när du registrerade dig.

 

Hur ges samtycke?

Om du accepterar villkoren fyller du i dina kontaktuppgifter och kryssar i "JA tack", så får du ett bekräftelsemejl. När du har gjort detta har du samtyckt till att thansen skickar nyhetsbrev, sms, meddelanden, drar vinnare i tävlingar och skickar riktad marknadsföring på webben och sociala medier (Facebook, Instagram och Google).

 

Hur avslutar jag min prenumeration?

Om du inte vill ta emot elektronisk direktmarknadsföring från oss kan du när som helst återkalla ditt samtycke genom att avregistrera dig längst ner i nyhetsbrevet eller genom att skicka ett e-postmeddelande till persondata@thansen.dk.

 

Vem är ansvarig och hur behandlas personuppgifter?

Thansen AB  (org.nr. 559363-2119), även kallat thansen, är personuppgiftsansvarig. Om du har några frågor eller vill läsa mer om behandlingen av dina personuppgifter, inklusive utlämnande och radering av uppgifter samt dina rättigheter och rättsmedel, kan du hitta informationen i vår integritetspolicy, som alltid finns tillgänglig på webbplatsen, eller skicka ett e-postmeddelande till persondata@thansen.se

 

"JA TACK"

Jag vill gärna få direktmarknadsföring och nyheter om thansens produkter, inklusive erbjudanden, tävlingar och evenemang via e-post, SMS och sociala medier (Facebook, Instagram och Google). Jag är informerad om att detta samtycke är ett villkor för att få nyhetsbrev och att jag när som helst kan återkalla detta samtycke direkt i nyhetsbrevet eller genom att kontakta thansen på persondata@thansen.se.

 

Version 2

Uppdaterad 08 februari 2023