Black Friday + Black Weekend 2024

Black Friday hålls varje år på fredagen efter den amerikanska Thanksgiving. År 2024 kommer Black Friday att hållas fredagen den 29 november, med start vid midnatt.

Vad är Black Friday?
Black Friday har sitt ursprung i USA. Det är starten på julhandeln och amerikanerna flockas i butikerna under denna galna dag med erbjudanden. Den är numera känd som världens största shoppingdag.

 

Black Week i din lokala thansen-butik

Erbjudandena gäller både på thansen.se och i din lokala thansenbutik.
Vår personal står redo att välkomna dig och visa dig alla fantastiska erbjudanden.

Click & Collect
Du kan alltid handla online på thansen.se. Men om du föredrar att komma till en av våra butiker och få varan i handen, kan du dra nytta av vår Click & Collect. Du är inne och ute på nolltid.

Click & Collect gör shopping enkelt och bekvämt - och snabbt.

När du beställer och betalar online är din beställning klar i din butik inom 30 minuter. Ange bara ditt ordernummer i kassan så levereras din beställning till dig.

Det kan inte bli enklare!

 

Kan vi hjälpa dig med något?
Vår personal står redo att hjälpa dig i våra butiker, men om du hellre vill handla hemifrån kan du fortfarande få hjälp av vårt skickliga kundserviceteam. Hitta oss på chatten eller ring oss så hjälper vi dig att komma i mål. Vi finns tillgängliga på chatten måndag - fredag 08:00 - 20:00 och lördag - söndag 08:00 - 18:00.

 

365 dagars returrätt
Hos oss har du alltid 365 dagars returrätt - även på våra Black Friday-erbjudanden. Så du kan också köpa dina jul- och adventsgåvor hos oss.